søndag den 24. april 2011

Opskrift: Pasta Puttanesca

I morgen skal jeg observere Bloggere »Day of Silence for Japan. Jeg har opdateret et tidligere indlæg om måder at hjælpe, hvis du ikke har bidraget allerede, kan du overveje at gøre det.

Pasta puttanesca er en perfekt uge nat fad - nemt og hurtigt at lave, lavet med det meste pantry elementer og kan justeres til forskellige kostbehov. Det kan nemt være vegetar, selv om ansjos base tilføjer \ "umami \" dimension. Hvis du vælger at give afkald på ansjoser, kan du prøve 1 til 2 spsk olivenolie saltlage, der tilsættes sammen med tomaterne.

Ingredienser

£ 1 lange, tynde pasta
3 spsk olivenolie + nogle til pels pasta
4 eller mere olie-pakket ansjosfileter
5 fed hvidløg, knust & flåede
1 28 ounce kan knuses blomme tomater
1 / 2 tsk chili peber flager
salt & friskkværnet sort peber, at smage
2 spsk kapers
valgfrit: frisk hakket persille og / eller basilikum

{Opskriften også traditionelt omfatter olie-cured sorte oliven}

Forberedelse

1. Forbered pastaen efter boksen instruktioner. Drain, støvregn med olivenolie, og kaste til pels. Braklægning.

2. Tilsæt 3 spsk olivenolie til en tykbundet gryde. Varm over medium varme, tilsæt ansjosfileter og knust hvidløg. Cook 2 minutter, smadrer og blanding ansjoser i olien.

3. Tilføj dåse tomater til at panorere, og hæve varmen til medium høj. Cook ti minutter, hvorefter der tilsættes chili peber flager, salt, peber, og kapers. Lad simre 3 til 5 minutter mere.

4. Rør i friske krydderurter, hvis nogen. Fjern sauce fra varmen og tjene over pastaen.

Mario Batali ville have apopleksi over dette beløb sauce. Beklager, Mr. Batali.

Ingen kommentarer: